tiistai 25. kesäkuuta 2013

Babybingo!

Kai se nyt täysiaikaisuuden kunniaksi on ihan pakko täälläkin! (Ja saanpahan ehkä vähän heräteltyä passivoituneita lukijoitakin? :D )

Tänään, tiistaina 25.6.2013 siis elellään raskausviikkoa ja -päivää 37+2, kun lääketieteellinen täysiaikaisuuden raja ylitettiin toissapäivänä.
Laskettu aika (40+0) koittaa sunnuntaina 14.7.2013 (jos koittaa).
Ajat ovat siis täysin särmässä niin neuvolan kuin ovulaationkin suhteen.
Maha on mun silmin jo tosi tosi alhaalla, siis että se sillai "roikkuu", ajoittain alaosa on mun lantioon nähden pienemmässä kuin 90 asteen kulmassa siis! Pikku pää puskee välillä alaspäin niin rajusti, että tuntuu ettei vessassa uskaltaisi edes ponnistella! Uusin villitys parina päivänä on ottaa noihin ponnistuksiin takalistolla ja jaloilla ihan ylhäältä asti vauhditusta...
Eilen oli leffan ja karkkien parissa valtaisat ja pitkät bileet massussa, supisteluja tai jomotuksia en juuri viimeisen vuorokauden aikana ole havainnut, mutta varmasti niitä mietoina on silti ollut. Alan vaan tottua tähän semijatkuvaan pieneen "ikuiset menkat" -fiilikseen. Lääkärin ja mun fiiliksiä voi vapaasti muistella myös vanhemmista posteistakin tai hyödyntää mitä vain kikkakolmosia, joten...

Lurauta kommentissa oma bingoveikkauksesi syntymäpäiväksi nyt!
Jos olet oikeassa ja palkintoa haikailet, huolehti maili tai muu yhteydenottokeino (tutuilta nimi siis piisaa) kommenttisi yhteyteen! Osallistumisaikaa on syntymishetkeen asti ja mitään vaihtoehtoja ei ole poisrajattu, eli kaikki veikkaukset tästä päivästä ihan vaikka aina syyskuulle asti huomioidaan!
Tsemppiä veikkauksiin!
(Extremeimmät saavat toki lisäillä mahdollisia painoja, pituuksia, sukupuolia, hiusten värejä, kellonaikoja ja aivan mitä vaan mukaan, tosipaikan tullen kaikki huomioidaan.)


11 kommenttia:

  1. 16.7. klo 4.25!

    Onpas hauskaa veikata ;)

    VastaaPoista
  2. Mmmmm, 10.7 ja kello 02.16 :)

    VastaaPoista
  3. Äkkiseltään tuli mieleen keskiviikko 17.7. Oloista voisin kyllä tosin veikata hyvinkin aiempaa synnytystä, mutta mä lukitsen tuon veikkauksen intuitioon vedoten :) En ole aiemmin kommentoinut, mutta mukana olen ollut aika alusta saakka heinämasujen kautta.

    VastaaPoista
  4. Veikataanpas sitä laskettua aikaa eli 14.7. klo 12.35 :) Itselläni on huomenna laskettu..jännää :)

    VastaaPoista
  5. Menipä mun veikkausaika jo ohi, joten veikkaan vaikka huvikseen uusiksi ;) 19.7. klo 9.30

    VastaaPoista
  6. 3.8! klo 14 ;) Kyllä se joskus tulee!

    VastaaPoista